Снимка БулфотоБойко Рашков направи кратък, но лаконичен коментар за Бойко Борисов,

...
Снимка БулфотоБойко Рашков направи кратък, но лаконичен коментар за Бойко Борисов,
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Отдавна не се занимавам с хора като Бойко Борисов

Снимка Булфото

Бойко Рашков направи къс, само че сбит коментар за Бойко Борисов, който демонстрира какво мисли за него. Отдавна не се занимавам с хора като Бойко Борисов –нито житейски, нито професионално. Това сподели пред Фрог нюз във шефът на Министерство на вътрешните работи Бойко Рашков по отношение на предлагането на водача на ГЕРБ да бъде разпитан персонално от Рашков.

Днес Бойко Борисов е привикан да се яви в Главна дирекция „ Национална полиция “.  На конференция някогашният министър председател се ожали от това, че е получил призовка. И с цел да се изкара жертва, разгласи, че се надява „ да излезе жив “ от постройката. Хора от обкръжението на Борисов споделиха пред екипа ни, че към този момент се готви организация в негова отбрана. Очаква се почитатели на Борисов, предвождани от Станислав Недков-Стъки,  да се появят пред ГДНП с плакати, подкрепящи техния водач.

Медии също ще отразят събитието. Не е изключено да се провежда митинг в отбрана на Борисов и пред постройката на Министерство на вътрешните работи на ул. „ Шести септември “. „ Целият този цирк е за политическа приложимост. Нека да си спомним телефонния диалог, в който Борисов даваше нареждания кой да бъде „ ударен “. Дали стенанията му не са знак за боязън от наказателно гонене “, питат се негови политически съперници.  

Мирослав Найденов публично защити Борисов по БТВ: „ Не знам какво толкоз ще им каже в четвъртък. Това е парадокс. Това е в ущърб на Бойко Борисов и ГЕРБ. Без да се изявявам като техен бранител, само че считам, че такова нещо е неточно и неприемливо “.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР